Girls-only Toernooi – 19 april 2019

Op goede vrijdag organiseert de Almeerse hockeyclub het weergaloze Girls-only Toernooi. De naam zegt het al, alleen meidenteams zullen die dag tegen elkaar strijden. En natuurlijk zal het niet alleen om hockey gaan, want het is niet voor niets een meidentoernooi. Naast deze andere activiteiten speel je deze dag maar liefst 6 hockeywedstrijden.

Het Girls-only Toernooi is specifiek voor breedte teams C en D-jeugd. Inschrijven is enkel mogelijk vanaf 2e klasse en lager.

Met meer dan 1.000 toernooi-deelnemers afgelopen seizoen heeft de Almeerse al bewezen alle kennis, mensen en accommodatie in huis te hebben om de beste toernooien te organiseren. Naast maar liefst 4 watervelden beschikt de Almeerse over een extra zandveld en oefenveld voor extra activiteiten.

In de ochtend speel je 3 wedstrijden om je te kwalificeren voor de middagcompetitie bestaande uit nogmaals 3 wedstrijden. Iedereen maakt kans om kampioen te worden in zijn eigen poule. Geen poule winnaar geworden? Niet getreurd er zijn nog voldoende andere mogelijkheden om een unieke prijs in de wacht te slepen.

08.30 inloop + aanmelden
09.00 opening + uitleg
09.30 start programma
Lunch
13.30 vervolg programma
16.25 shootouts
17.00 prijsuitreiking

Kosten:
€10,= per deelnemer voor lunch+toernooi
€10,= per begeleider voor lunch+consumptiemunten
Elk team zorgt voor een eigen scheidsrechter

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Inschrijvers worden vanaf heden op de reservelijst geplaatst.