Onze accommodatie
Bereikbaarheid met de auto / openbaar vervoer
Per auto:
Komende vanuit de richting Amsterdam, de A6-Lelystad. Afslag (S101) Almere-Stad-West.  Na het 6e verkeerslicht rechtsaf, afslag Kruidenwijk (13). Aan het eind van deze afrit rechtsaf de Muziekdreef op. Na ca. 1 km. vindt u aan uw rechterhand “Sportpark Klein Brandt” (ca. 200 meter voor het spoorwegviadukt).
U kunt uw auto parkeren op het parkeerterrein Sportpark KleinBrandt aan het sportpark aan de Muziekdreef. Indien u uit postcode gebied 1312 komt kan het handig zijn om uw auto bij de Muziekschool / Moskee neer te zetten.
De auto parkeren langs het fietspad is niet toegestaan (politieverordening), de bekeuring is ca. € 65,=.Per Openbaar Vervoer:
Met de trein Amsterdam – Lelystad tot station Muziekwijk. Onder het station door, rechtsaf de Accordeonstraat in, aan het eind linksaf de Clavecimbelweg op, eerste afslag rechts, aan rechterkant liggen de hockeyvelden.
Bereikbaarheid met fiets / brommer
De Almeerse is makkelijk bereikbaar met de fiets.
Alle fietsen en bromfietsen ( e.d.) moeten, zonder enige uitzondering, in de stalling geplaatst worden. Fietsen en bromfietsen kunnen dus nooit ergens anders op het terrein aanwezig zijn.

De Almeerse is niet verantwoordelijk voor diefstal van of beschadiging aan op het terrein geplaatste fietsen en brommers. Bezoekers en leden zijn zelf verantwoordelijk voor een deugdelijk slot. Het ontbreken ervan geeft niet het recht de fiets/brommer elders op het terrein te plaatsen.