Op zaterdag 22 juni staat de Almeerse op zijn kop. De club bestaat ten slotte 40 jaar. Van ’s ochtend vroeg tot ’s avond laat vinden er 6×6 wedstrijden plaats op maximaall 20 speelvelden. 

Jongste jeugd, junioren, senioren, veteranen, mammies en trimmers

De jongste jeugd speelt een (deels) aangepast programma in de ochtend. De D-C jeugd speelt in het ochtend- en middagblok. De A-B jeugd speelt in het middag- en avondblok. In de avond spelen ook de senioren, veteranen, mammies en trimmers.

Er wordt gespeeld in teams van 9-10 personen. 

Je zelf inschrijven is voldoende, je wordt door ons ingedeeld in een superteam van je eigen leeftijdscategorie. Vanaf de B-jeugd speel je ook in een gemengd team van jongens/meisjes c.q. mannen/vrouwen.

Dagprogramma (jeugd)

Op de velden van de Almeerse hockeyclub strijden een maximaal aantal gemengde jeugdteams om een van de bekers. De gemengde teams worden samengesteld op leeftijdscategorie en bestaan uit spelers uit verschillende top en breedte teams. De jongste jeugd speelt een (deels) aangepast programma in het ochtendblok.

Het dagprogramma start om 9.00 uur en eindigt rond 17.00 uur met de prijsuitreiking.

Avondprogramma (senioren)

In de avond strijden de senioren hun eigen competitie en zijn de gemengde teams wederom samengesteld uit mannen en vrouwen met een gevarieerd spelersniveau. Tijdens de avond zijn de seniorenteams samengesteld uit senioren, veteranen, mammies en trimmers. De A/B-jeugd speelt in de avond het tweede deel van hun competitie.

De avond start om 18.00 uur en eindigt om 22.00 uur met de prijsuitreiking en een ouderwetse hockeyborrel.

De wedstrijden worden gespeeld op 1/4 veld en de teams bestaan uit 9-10 spelers zonder keeper. Er wordt gespeeld met 6 spelers en 2-3 wissels. Elke wedstrijd is een van de spelers scheidsrechter. De wedstrijden duren 25 minuten.

Cateringpakket
Samen met de dames van de bar zijn er per leeftijdscategorie cateringpakketten samengesteld. De prijs van deelname is inclusief je cateringpakket

Voorkeur teamgenoot
Tot uiterlijk 15 mei kunnen de snelle inschrijvers de volledige naam van 1 persoon opgeven bij wie ze in het team willen zitten. De speler moet wel spelen in dezelfde lijn (A,B,C…etc) en de voorkeur moet bij beiden spelers overeenkomen. Opgave is alleen mogelijk middels het veld Intro/opmerkingen dat zichtbaar is voordat je gaat betalen. Belangrijk: vergeet na betaling niet de intro/opmerkingen op te slaan.

Inschrijven leden
Inschrijven is tot 1 juni mogelijk via je eigen ledenaccount.

Inschrijven niet-leden
Niet leden zoals oudleden, ouders, vrijwilligers etc kunnen zich aanmelden middels deze link: inschrijven niet leden

Deelname kosten inclusief cateringpakket
Junioren-Senioren: 10,= euro
Jongste Jeugd: 5,= euro.